Розділ Суспільство

На Шепетівщині виставили на аукціон портрет Зеленського

Автор 19 травня 2023, 12:39

На Хмельницькій атомній електростанції оголосили про старт благодійного аукціону на підтримку ЗСУ. Працівниці вже надали свої роботи, щоб зібрати кошти для захисників.

У вас є можливість придбати картину, вишиту власноруч прекрасними майстринями ХАЕС. До уваги приймаються тільки пропозиції в коментарях під цим постом.

Перший лот - Вишита бісером картина "Президент Зеленський". Стартова ціна: 1000 грн. Мінімальний крок: 100 грн.

Автор Косолапова Анна (ВКМ) працює на ХАЕС з 2009 року.  Вишивкою Анна займається більше 10 років.

Любов до мистецтва отримала від бабусі та мами. Її колекція налічує безліч різноманітних виробів, серед яких вишиті сорочки, картини, рушники, обкладинки на паспорт тощо. Подарунки для своїх рідних майстриня звикла робити своїми руками. Усіх родичів Анна обдарувала гарними вишиванками, які не тільки прикрашають гардероб, а й гріють душу, оскільки вишиті з любов’ю та добрими помислами.

Закінчення аукціону: 22.05.2023 о 09.00.

Усі зібрані кошти будуть направлені на потреби Збройних Сил України! Поспішайте стати щасливим власником вишитого портрету Президента України!

Також погодилися надати свої роботи майстрині-вишивальниці, які демонструються на виставці, щоб підтримати воїнів та зібрати кошти на їх потреби. 19 травня розпочали благодійну лотерею та пропонується працівникам ХАЕС придбати лотерейні квиточки.

Протягом дня квитки поширюватимуться серед колективів підрозділів. Також 19.05.2023 з 11:30 до 12:30 біля конференцзалу, де зараз розміщена виставка «Вишиванка – символ України», також можна зробити благодійний внесок та отримати квиток.

Розіграш відбудеться 25 травня 2023 року в День рушника! Запрошуємо до участі. ?Дякуємо авторкам, які надали свої роботи для проведення лотереї.

0
репостів
0
репостів