Розділ Суспільство

Ремонтують автошлях, що сполучає Шепетівщину та Камянеччину

Автор 17 травня 2023, 10:47

Від вихідних бригади підрядників працюють над ліквідацією дрібних недоліків покриття на автошляху Р-48 /Р-24/ - Сатанів - Війтівці - Білогір’я - /Р-26/, на ділянці в межах колишнього Волочиського та Теофіпольського районів.

Для усунення неглибоких вибоїн та тріщин верхнього шару покриття, дорожники використовують один з найбільш ощадливих та ефективних методів – пневмо-струменевий. Попередньо на даному відрізку виконано ліквідацію аварійної ямковості гарячим асфальтобетоном.

Наголошуємо учасникам дорожнього руху на необхідності неухильного дотримання швидкісного режиму та вимог попереджувальних дорожніх знаків в місцях проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, дорога Р-48 пролягає з півдня на північ області, має протяжність понад 186 км і сполучає Кам’янець-Подільський та Шепетівський райони. Впродовж 2020-2021 років повноцінно було відремонтовано близько 116,5 км маршруту. Завершення ремонтних робіт по усій довжині було заплановане у 2022 році.

Однак, після повномасштабного вторгнення рф, усі зусилля держави спрямовані на підтримання обороноздатності та відновлення найбільш постраждалих від бойових дій територій. Масштабне відновлення автошляхів регіону зможемо продовжити після нашої Перемоги. Наразі підтримуємо проїзний мережі доріг державного значення Хмельницької області виключно експлуатаційним утриманням.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів