Розділ Суспільство

На Шепетівщині продовжують "латати" дороги

Автор 11 травня 2023, 11:32

Триває ліквідація аварійної ямковості на Шепетівщині. Ремонтні бригади працюють над ліквідацією вибоїн покриття на автодорозі Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів. Від початку тижня спецтехніка знаходиться на підході до міста Полонне.

Роботи проводяться традиційним методом ямкового ремонту із використанням гарячої асфальтобетонної суміші.

Довідково: територіальна дорога Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів в межах Хмельницької області має протяжність у 39,5 км. Даний автошлях є альтернативою маршруту Н-02 /М-06/ – Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка в напрямку від Шепетівського району Хмельницької області до Житомирщини.

Зауважуємо, що роботи проводяться під рухом транспортного потоку. Закликаємо водіїв не нехтувати правилами безпеки дорожнього руху у місцях проведення дорожніх робіт, завчасно знижувати швидкість автомобіля, дотримуватись вимог попереджувальних дорожніх знаків.

На період воєнного стану в пріоритеті держави оборона. Повноцінне відновлення доріг Хмельниччини призупинено до нашої Перемоги. Тому підтримуємо автошляхи в проїзному стані в рамках експлуатаційного утримання - аварійним ямковим ремонтом.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення, просимо звертатись за номером телефону єдиного контакт-центру Агентства відновлення для звернень громадян: +380674006080

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів