Розділ Суспільство

Із фронту прийшла звістка про загибель Болюха Богдана Петровича

Автор 12 квітня 2023, 20:41

Судилківська селищна рада повідомила, що 6 квітня 2023 року внаслідок отриманих поранень обірвалося молоде життя земляка, жителя с. Судилків, Болюха Богдана Петровича, 1996 року народження.

Богдан народився у с. Судилків, тут навчався у місцевій школі. Зростав добрим, щирим, відповідальним, працелюбним юнаком. Після закінчення школи здобув професію автослюсара. Однак, мирну професію змінив на військове ремесло: з 2016 по 2019 рік брав участь у бойових діях на Сході України, хоробро захищаючи кордони рідної землі від російського ворога. Після участі в АТО багато працював, щоб допомогти батькам. Коли у лютому 2022 року відбулося повномасштабне вторгнення рф на територію України, не задумуючись став на захист країни: уже 11 березня на передових позиціях брав участь у російсько-українській війні, визволяючи міста і села від ненависного окупанта.

Болюх Богдан - сержант, командир гармати самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи однієї з військових частин. Життя вірного присязі сина України обірвалося на Донеччині. У Богдана залишилися батько, мама, сестричка і наречена, якій освідчився у січні. Були мрії, були надії, були бажання…

Біль крає серце.

Висловлюємо щирі співчуття рідним Богдана. Низько схиляємо голови у скорботі перед світлою памʼяттю Героя.

Вічна памʼять…

ПРОЩАННЯ із загиблим захисником та чин похорону відбудуться 13 квітня 2023 року : 11.00 - 11.30 - у рідній домівці захисника у с. Судилків, вул.Калинова,3 (до перейменування Д.Сидорова);
з 12.00 - у Свято-Дмитрівській церкві.

Просимо мешканців громади провести воїна-захисника до місця останнього спочинку, створивши живий коридор Шани Герою по вул. Героїв Майдану до храму.

0
репостів
0
репостів