Розділ Суспільство

Перші добровольці зі штурмової бригади «Лють» завершують курс молодого бійця

Автор 15 березня 2023, 20:13

На Хмельниччині перші добровольці зі штурмової бригади «Лють» завершують курс молодого бійця. Незабаром вони перейдуть до другого етапу навчань, під час якого більш поглиблено опановуватимуть військові вміння та навички відповідно до обраного напрямку служби.

Під час двотижневих навчань хлопці познайомились, згуртувались і отримали базові знання та навички з тактики, вогневої підготовки, медицини, психології тощо.

Більшість занять проходили на полігоні в умовах, наближених до бойових. Тож ми сподіваємось, що набуті знання та вміння будуть гарним ґрунтом для подальшого навчання добровольців.

Нагадаємо, Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» — це воєнізований підрозділ Департаменту поліції особливого призначення нового зразка призначений для відсічі та захисту від збройної агресії проти України.

Бригада має в подальшому замінити всі підрозділи патрульної служби поліції особливого призначення. Буде виконувати завдання з деокупації Кремінної та Сватова, працюватиме і в Донецькій області. Зокрема, виконувати небезпечні завдання на Лиманському напрямку.

24 лютого 2023 року президент Зеленський вручив бойовий прапор штурмовій бригаді, його отримав командир бригади Олександр Нетребко.

Поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів