Розділ Суспільство

Від поранень отриманих під Бахмутом зупинилося серце Ребекевші Сергія Вікторовича

Автор 10 березня 2023, 22:18

Трагічна звістка з фронту пекучим болем накрила Судилківську громаду: 9 березня 2023 року від важких поранень, отриманих в бою під Бахмутом, зупинилося серце нашого земляка Ребекевші Сергія Вікторовича, 1979 року народження.

Сергій Вікторович народився у с.Судилкові, тут навчався у місцевій школі. Був добрим, товариським, відповідальним, врівноваженим юнаком. Любив своє село, дуже любив природу, особливо, ліс, був знаючим грибником. Таким залишався і в дорослому житті.

Не міг стояти осторонь, коли ворог посягнув на святе - на Україну. З 2015 року брав участь в АТО (ООС), захищав кордони рідної землі на Сході України, з лютого 2022 року, коли відбулося широкомасштабне вторгнення російського агресора на територію країни, брав участь у боях, захищаючи наші села і міста від ненависного окупанта. Сміливий, рішучий, вірний присязі син України добре знав військове ремесло: був гранатометником, першокласним водієм.

Сергій Вікторович - чудовий товариш, вірний побратим, люблячий син і батько.

Висловлюємо щирі співчуття батькам загиблого воїна-захисника, синові, всій родині.

Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою пам‘яттю Героя України.

Вічна пам‘ять…

Попередньо відомо, що прощання з Ребекевшою С.В. та чин похорону відбудуться у неділю, 12 березня, у с.Судилків. Наразі час уточнюється, про що буде повідомлено додатково.

Судилківська сільська рада

0
репостів
0
репостів