Розділ Суспільство

Шепетівські пластуни придбали та передали дрон нашим розвідникам

Автор 26 січня 2023, 13:27

З початком повномасштабного вторгнення росії багато пластунів пішли захищати цілісність України. Але ті, хто залишився у тилу, не сидять, склавши руки. Днями спільними зусиллями з шепетівчанами пластунам вдалось зібрали 100 000 гривень, щоб закупити і передати військовій розвідці дрон DJI Mavic 3.

Здійснилася ще одна маленька мрія – вдалося передати захисникам дрон DJI Mavic 3! Ми тримаємо свій фронт, ведемо свою боротьбу та щодня молимось Богу за нашу Перемогу.

Для цього впродовж грудня-січня пластуни реалізували дві акції: “Поширення Вифлеємського Вогню Миру” та “Виступи з театралізованим різдвяним дійством “Вертеп”.

У результаті назбирали 70 тис. грн пожертв. Тобто більш ніж половину необхідної суми. Ще частину грошей отримали від організаторів міського аукціону “Разом до ПЕРЕМОГИ”, який відбувся 5 січня у Шепетівський міський будинок культури.

І от дрон уже закуплено! Незабаром він служитиме нашим мужнім військовим розвідникам.

Ми щиро дякуємо усім, хто долучився до збору! На цьому не зупиняємося і готуємо нові акції та продовжуємо збирати кошти на підтримку українського війська.

Віримо, що наші зусилля допоможуть Збройним Силам наближати спільну Перемогу!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Останнє редагування 26 січня 2023, 13:33

Відео

0
репостів
0
репостів