Розділ Суспільство

У Білогірській громаді провели в останню путь захисника Лисака Ігора Анатолійовича

Автор 25 січня 2023, 15:39

Ігор Анатолійович був родом із села Жемелинці Білогірської громади, загинув у бою на Донеччині 19 січня 2023 року. Проводжали захисника мешканці Білогір'я та прилеглих сіл.

"Україна продовжує стримувати російського ворога поблизу Бахмута, втрачаючи найголовніше та найцінніше – наших захисників. Бої на Бахмутському напрямку вже увійшли в історію, як приклад мужності, самовідданості та патріотизму українських військових. Лік знищених росіян поблизу районного центру Донецької області йде на тисячі, на жаль, не обходиться без втрат і з нашої сторони…" - зазначили у Білогірській селищній раді.

19 січня 2023 року під час бойових дій з військовими формуваннями російської федерації поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району загинув наш земляк Лисак Ігор Анатолійович. Він загинув, до останнього захищаючи українську землю від окупанта. 

"Сьогодні мешканці Білогір’я та прилеглих сіл провели захисника в останній путь. Спочивай з миром, Герою! Вічна пам’ять! Рідним і близьким загиблого – щирі слова співчуття, витримки та сил витримати страшне горе."

За матеріалами Білогірської селищної ради

0
репостів
0
репостів