Розділ Суспільство

Військовослужбовці Шепетівського зенітного ракетного полку написали листи подяки дітям

Автор 23 грудня 2022, 14:00

Вже звичною стала традиція передавати разом з допомогою військовим листи підтримки від дітей. Але нещодавно усталений звичай вирішили удосконалити. Цього разу листи надійшли від військових до дітей.

Військовослужбовці Шепетівського зенітного ракетного полку, які знаходяться на бойовому чергуванні, проявили ініціативу та погодились написати дітям листи на знак вдячності за постійну підтримку і теплі слова у нелегкі часи. Акцію спланували до Дня захисників і захисниць України, але через часті ракетні загрози тривала вона трохи довше, – розповідає отець Василь Боднар, капелан Шепетівського гарнізону.

За його словами, листи віднесли у навчальні заклади, які найчастіше долучалися з допомогою військовим: Гімназію №3, НВК №1, НВК №3, НВК школу-гімназію та Шепетівський медичний коледж.

- Близько 20-25 листів вдалось передати у кожну установу. Представники шкіл ділилися, що після прочитання збережуть ці листи у своїх музеях як важливу памʼятку, – говорить капелан.

Під час зустрічей у навчальних закладах діти мали можливість безпосередньо поспілкуватися з військовими.

- Ми з перших уст розповіли про роботу наших військових, ділилися про функції військового капеланства, а також звернули увагу про важливість дотримання інформаційної гігієни, – додає о. Василь Боднар.

З пустими руками гостей не відпустили. І після зустрічей до захисників у бойові точки поїхала нова партія смаколиків, теплого одягу та мотивуючих слів у листах.

Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України

0
репостів
0
репостів