Розділ Суспільство

У Шепетівці збирають подарунки для дітей Херсонщини

Автор 14 грудня 2022, 20:02

Шепетівська районна військова адміністрація спільно із Шепетівською районною радою організували збір подарунків для дітей з Херсонщини. Чиновники запрошують всіх небайдужих мешканців Шепетівщини долучитися до збору та подарувати дітям справжнє свято.

Для кожного з нас, українців, дитинство – незабутній період у житті. Саме в дитинстві ми щодня відкривали для себе щось нове і раділи цьому: різнобарвна веселка, перший урок, новорічне свято із ялинкою та подарунками…

А що бачать українські діти зараз… Через розв'язану росією війну багато дітей були змушені залишити свої будинки, ще сотні тисяч дітей залишаються у зоні бойових дій.

Збройні сили України звільняють Херсонщину від російських окупантів, але ситуація в регіоні залишається складною. Та, незважаючи на все, у херсонців неймовірно стійка віра в Україну, а у діток, які знають, що таке ворожа окупація та довгоочікувана свобода, звичайно - бажання радощів на Різдвяні свята. І ми разом з вами маємо змогу подарувати їм це відчуття, адже воно, в першу чергу, асоціюються з подарунками.

Список необхідних речей:

  • солодощі (цукерки, шоколад, печиво);
  • книги (дитяча література, казки, розмальовки);
  • засоби гігієни (зубні щітки, паста, мило, шампунь, крем);
  • іграшки.

Речі мають бути новими, не вживаними.

Пункт збору розташований за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 47.

Збір триватиме до 17 грудня 2022.

За додатковою інформацією можна звертатися до Шепетівської РВА або за телефоном: +380975825558 (Леся)

0
репостів
0
репостів