Розділ Суспільство

Місто-побратим Ловіч відправило нашій громаді електрогенератори

Автор 09 грудня 2022, 12:27

Польське місто-побратим Ловіч вкотре відгукнулося на прохання Шепетівської громади про допомогу. Ратуша міста Ловіч виділила кошти у розмірі 11,5 тис. злотих на купівлю електрогенераторів, збір коштів ініціювала мерія. Також один з генераторів подарував меценат. 

Керуюча справами виконавчого комітету Наталія Білас, керівниця Шепетівської міськрайонної філії організації Товариства Червоного Хреста України Галина Веселкова та волонтер Наталія Маліновська прибули до Ловіча, щоб забрати та доставити в Україну електрогенератори та гуманітарну допомогу.

Гостей вітали мер міста Ловіч Кшиштоф Ян Калінскі та його заступник Богуслав Боньчак.

Крім того, до підтримки Шепетівської громади долучилося відділення фонду “Карітас” у Ловичі. Заступник міського голови Богуслав Боньчак зазначив, що під час переговорів із владою Шепетівки через соціальні месенджери було прийнято рішення щодо найкращої форми допомоги. – Ми разом думали, як найкраще доставити допомогу в Україну, – розповідає Богуслав Боньчак. Спочатку ми хотіли перевезти їх до польсько-українського кордону, але під час переговорів домовилися, що передамо агрегати та одяг тим транспортом, який прибуде з Шепетівки.

– Від імені усієї громади висловлюю щиру подяку нашим партнерам – меру польського міста Ловіч Кшиштофу Яну Калінскі, його заступнику Богуславу Боньчаку та мешканцям міста, які відгукнулися та доклали зусиль задля допомоги Шепетівській громаді – зазначив міський голова Шепетівки.

0
репостів
0
репостів