Розділ Суспільство

Виконоком: проект бюджету на 2023 рік, ремонти мереж гуртожитку та ліжка для ВПО

Автор 30 листопада 2022, 12:23

Відбулось позачергове 25 засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 7 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

Члени виконкому схвалили проект рішення міської ради «Про бюджет Шепетівської міської територіальної громади на 2023 рік».

У зв’язку з нагальною потребою провести поточний ремонт автоматичної пожежної сигналізації будівлі військової частини у Шепетівському районі, затверджено зведений кошторисний розрахунок його вартості, а також розрахунок вартості поточного ремонту системи теплопостачання та електричних мереж у гуртожитку по проспекту Миру, 25/1, де проживають внутрішньо переміщені особи.

Рішенням виконкому продовжено строк договору, укладеного з перевізником ФОП Мацюком А.А. на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міському автобусному маршруті №6 «Залізничний вокзал – ЗОШ № 8», на період дії воєнного стану.

Прийнято рішення про проведення у січні-березні 2023 року в Шепетівській міській територіальній громаді приписки громадян України 2006 року народження до призовної дільниці, затверджено склад комісії, графіки засідань та порядок медичного обстеження допризовників.

Відповідно до рішення міської ради від 24 листопада 2022 року, виконавчий комітет затвердив акт приймання-передачі двоярусних ліжок, які передаються в тимчасове користування відокремленому структурному підрозділу «Шепетівського фахового коледжу закладу вищої освіти «Подільський державний університет» для облаштування місць проживання внутрішньо переміщених осіб.

0
репостів
0
репостів