Розділ Суспільство

Мешканцю Ізяславської громади вручили орден Богдана Хмельницького

Автор 29 листопада 2022, 17:52

Нещодавно стало відомо, що за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі почесною відзнакою – орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня - нагороджено захисника із Ізяславcької громади, офіцера окремої десантно-штурмової бригади Сергія Ярохіна.

Лицарю ордена спільно із своїми побратимами довелось обороняти від окупантів такі українські населені пункти, як: Херсон, Нова Каховка, Вознесеньк, Святогірськ, Покровськ, Лисичанськ, Білогорівка, Берестове, Верхньокам’янське, Соледар, Бахмут, Піски та інші.

Особливою для бригади Ярохіна стала Харківська наступальна операція - через свої масштаби і наслідки у цій пекельній війні. Лише його бригаді вдалось розгромити дві ворожі батальйонно-тактичні групи, а також створити оточення для ізюмського угрупування противника та спільно із однією із повітряно-десантних бригад звільнити м.Ізюм. Наразі тривають операції визволення України від окупантів.

Ми пишаємось нашими відважними героями-захисниками, вітаємо лицаря ордена Богдана Хмельницького Сергія Ярохіна із відзнакою, а також чекаємо наших бійців на повернення додому живими та з довгоочікуваною перемогою України.

Слава Україні! Героям Слава!

Ізяславська міська рада

0
репостів
0
репостів