Розділ Суспільство

Хмельницькобленерго виправило помилку в порядку застосування черг відключення світла

Автор 19 листопада 2022, 13:48

За інформацією АТ "Хмельницькобленерго" наразі порядок застосування черг оновлено, так як раніше були вказані не точні дані. 19.11.2022 відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго» на Хмельниччині застосовується графік погодинних відключень, орієнтовно з 08:00 до 24:00.

Відключення відбуватимуться по одній черзі, зверніть увагу на загальний порядок застосування черг у розрізі доби.

Графік відключення, Шепетівський РЕМ

Варто розуміти, що інколи можуть бути незначні відхилення годин застосування черг (15-20 хвилин). Цей час потрібен оперативному персоналу для здійснення перемикань.

"Наголошуємо, що у разі погіршення ситуації в об'єднаній енергосистемі України, може бути додатково введений Графік аварійних відключень.

Шановні споживачі! Закликаємо максимально раціонально споживати електричну енергії та не вмикати декілька енергоємних пристроїв одночасно. Це дозволить не перевантажувати електромережі та уникати технологічних порушень." - повідомляють енергетики.

Дізнатися до якої черги відноситься ваша адреса та орієнтовний час відключень, переглянути актуальні відключення за адресою можна у розділі «Відключення» (https://hoe.com.ua/page/informatsija-vidkljuchennja).

"Підтримуймо Сили оборони України та будьмо непохитними! Адже нас не злякати та не зламати!"

За матеріалами АТ "Хмельницькобленерго"

0
репостів
0
репостів