Розділ Суспільство

Виконком: опалювальний сезон, ремонт доріг, придбання комунального транспорту та зміна розкладу автобуса № 8-А

Автор 07 жовтня 2022, 13:37

6 жовтня міський голова Віталій Бузиль провів 22 позачергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянули 20 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Затверджено Програму розвитку Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства та Програму розвитку Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства Шепетівської міської ради на 2022-2025 роки. Основним завданням програм є зміцнення матеріально-технічного забезпечення підприємств для задоволення потреб громади у наданні якісних послуг.

У зв’язку з очікуваним пониженням середньодобової температури та, розглянувши звернення управління освіти, управління праці та соціального захисту населення та керівників медичних установ громади, виконком вирішив розпочати опалювальний сезон 2022/2023 року в комунальних бюджетних закладах Шепетівської МТГ з індивідуальними котельнями на твердому паливі та на електричному опаленні з 6 жовтня 2022 року.

Розглянувши протоколи зборів співвласників багатоквартирних будинків та протокол засідання постійної комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення та, керуючись Порядком відключення споживачів, виконавчий комітет погодив відключення будинків за адресами: проспект Миру, 11, вулиця Хвильового, 31, вулиця Героїв небесної Сотні, 84-б.

Затвердили проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт дорожнього покриття заїзду до будинку за адресою вулиця Героїв Небесної Сотні, 26, а також проїзду до житлового будинку № 31 та проїзду між будинками №51 і №53 по вул.Героїв Небесної Сотні; та на поточний ремонт дорожнього покриття проспектом Миру між будинками №48 та №50. Також затверджено проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт дорожнього покриття частини вул. Дзявульського (від проспекту Миру до ж/б №54 по вул.Дзявульського) та площі ім. Георгія Кудашова (площа перед Шепетівською міськрайонною філією Хмельницького обласного центру зайнятості).

Члени виконкому підтримали відшкодування з бюджету громади різниці в тарифах за послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення, розглянувши звернення Шепетівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства та Протокол засідання територіальної комісії з питань узгодження заборгованості в різниці в тарифах Хмельницькій ОДА. Кошти будуть спрямовані на сплату вартості спожитої електроенергії.

Внесено зміни до Програми забезпечення національної безпеки на території Шепетівської міської територіальної громади на 2021-2022 роки. Для фінансування прийнятих рішень та видатків за програмами внесено зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік. Серед іншого кошти спрямовуються на заходи та роботи з територіальної оборони на виконання Програми заходів національного спротиву, на придбання палива в матеріальний резерв для забезпечення безперебійної роботи дизель-генераторів КНП «Шепетівської багатопрофільної лікарні», придбання шкільного автобуса для Плесенської гімназії, придбання спеціалізованого автомобіля – аварійно-ремонтна майстерня для Шепетівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства та сміттєвоза й трактора-навантажувача для Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства.

Також внесли зміни до переліку та обсягу закупівель товарів, робіт і послуг в умовах правового режиму воєнного стану. У зв’язку із кадровими змінами затверджено новий склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради. Внесено зміни до фінансового плану КП «КНП Шепетівський Центр ПМСД» Шепетівської міської ради у зв’язку із придбанням гемоаналізатора, лікарських засобів та твердого палива.

Рішенням виконкому внесено зміни в розклад руху автобуса на міському маршруті № 8-А «Залізничний вокзал – М’ясокомбінат».

0
репостів
0
репостів