Розділ Суспільство

Шепетівчани передали автопідкріплення для військових ЗСУ

Автор 24 вересня 2022, 14:07

Шепетівчани невтомно продовжують підтримувати Зброєні Сили України з тилу. Підприємець Юрій Поліщук з колегами вкотре підготував авто для наших бійців, цього разу аж чотири одиниці.

Міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці розповів, що авто було доукомплектовано усіма необхідними речами й направвлено за призначенням. Вчора відбулась передача у Хмельницькому.

Авто для військовослужбовців Збройних Сил України – це не розкіш, а можливість оперативно виконувати бойові завдання та пересуватися бездоріжжям у будь-яку погоду. На цьому наголосив начальник ОВА Сергій Гамалій під час передачі бійцям автівки.

Зазначимо, що кросовер Kia Sorento придбано для захисників однієї з військових частин Хмельниччини завдяки співпраці обласної військової адміністрації, Шепетівської територіальної громади та її підприємця.

Тож відтепер бійці зможуть перевозити амуніцію, боєприпаси та інші необхідні речі, а головне – стануть ще більш мобільними та безперешкодно долатимуть перепони виконуючи завдання на передовій.

0
репостів
0
репостів