Розділ Суспільство

Загинув старший оператор з інженерної справи Максим Дністрян із Ізяславщини

Автор 22 вересня 2022, 10:26

19 вересня Ізяславщина втратила ще одного військовослужбовця – молодшого сержанта, старшого оператора з інженерної справи, родом із Ізяславщини Максима Дністряна, під час бойового завдання, в ході відсічі збройної агресії російської федерації.

"Максим до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. Тепер йому навіки 29 років…" - повідомили у Ізяславській міській раді.

Сьогодні, 22 вересня, прощатимуться та поховають новітнього Героя в м. Хмельницький.

"Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Максима. Обірвалось життя, мрії та надії...

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Максима.

Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому героїчному захиснику незалежності і цілісності України! Слава Україні! Героям Слава!"

За матеріалами Ізяславської міської ради

0
репостів
0
репостів