Розділ Суспільство

Виконком: паливо для захисників, відновлення будинків, відключення від теплопостачання

Автор 19 вересня 2022, 12:07

15 вересня міський голова Віталій Бузиль провів 21 чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянули 29 питань. Про перебіг засідання розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

На початку засідання розглянули питання, які були винесені на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

Внесено зміни до Програми заходів національного спротиву Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік. Відповідно до змін, внесених до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території громади на 2021-2025 роки, збільшено видатки на придбання товарно-матеріальних цінностей та паливно-мастильних матеріалів. Для фінансування видатків за програмою внесено зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади.

Виділено кошти з резервного фонду бюджету громади на усунення наслідків збройної агресії та оплату робіт з відновлення дахів. Учасники засідання затвердили зведені кошторисні розрахунки вартості об’єктів будівництва для відновлення дахів по трьох об’єктах та розрахунок вартості поточного ремонту каналізаційних мереж за адресою проспект Миру 25/2. Також внесли зміни до переліку та обсягу закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану.

Внесено зміни до фінансових планів КНП “Шепетівська багатопрофільна лікарня” та КНП “Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка”. Рішенням виконкому об’єкт комунальної власності, який підлягає передачі в оренду через проведення аукціону, включено до Переліку першого типу.

Розглянувши протоколи зборів співвласників багатоквартирних будинків та протокол засідання постійної комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення, та, керуючись Порядком відключення споживачів, виконавчий комітет погодив відключення будинків за адресами: вул. Шешукова 3А, вул. Залізнична 44, вул.Героїв Небесної Сотні 35а.

Розглянули житлові питання, затвердивши рішення громадської комісії з житлових питань.

З метою реалізації рішення про створення зразково-показової архітектурно-ландшафтної зони, погоджено місце розташування шести тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вулиці Горбатюка.

Затверджено фактичну мережу закладів загальної середньої дошкільної та позашкільної освіти Шепетівської міської територіальної громади на 2022-2023 навчальний рік та план роботи виконавчого комітету на IV квартал 2022 року.

Останнє редагування 21 вересня 2022, 16:28
0
репостів
0
репостів