Розділ Суспільство

Родині Володимира Горлюка вручили значок та посвідчення «Почесного громадянина Шепетівської МТГ»

Автор 12 вересня 2022, 17:40

Сьогодні заступник міського голови Галина Безкоровайна під час урочистих зборів багатопрофільної лікарні вручила сестрі Володимира Горлюка, Інні Володимирівні диплом, значок та посвідчення «Почесного громадянина Шепетівської міської територіальної громади». Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

11 серпня 2022 року рішенням сесії Шепетівської міської ради, Горлюку Володимиру Володимировичу (посмертно) було присвоєно Звання «Почесний громадянин Шепетівської міської територіальної громади» за значний особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я Шепетівського району, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм, підвищення якості надання медичних послуг населенню, відданість справі, створення належних умов праці для колективу хірургічного відділення та за клопотанням колективу КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня».

Директор КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Валентина Савчук та присутній колектив лікарні згадували Володимира Володимировича, як лікаря – професіонала, який постійно самовдосконалювався та працював над запровадженням нових методик лікування у відділенні, гарного керівника та людину.

Останнє редагування 12 вересня 2022, 17:44
0
репостів
0
репостів