Розділ Суспільство

Виконком: тарифи медпослуг, місцеві перевезення, протиепізоотична комісія, благоустрій та меморіальна дошка

Автор 12 вересня 2022, 11:40

9 вересня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянули 9 питань. Детальніше про них розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

У зв’язку із придбанням нового діагностичного обладнання та розширенням переліку платних послуг КП “Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги”, затвердили тарифи на такі платні послуги як ультразвукове дослідження черевної порожнини та щитовидної залози.

На підставі належної регулярності перевезень протягом попереднього періоду (99,2%), затвердили продовження співпраці із перевізником Криворчуком В.М., який здійснював перевезення за маршрутом загального користування №2 “Залізничний вокзал – Залізничний вокзал”. Перевізником з обслуговування маршруту №6 “Залізничний вокзал – Школа №8” затверджено ФОП. Мацюк А.А.

Відповідно до вимог законодавства, утворено місцеву державну надзвичайну протиепізоотичну комісію для здійснення оперативного контролю та здійснення діяльності щодо запобігання спалахів особливо небезпечних хвороб внесених до списку Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин.

Внесено зміни до Програми благоустрою міста Шепетівка, сіл Плесна, Пліщин, Жилинці на 2018-2022 роки. Затверджено проектно-кошторисну документацію на об’єкт “Поточний ремонт об’єктів (підпірної стінки) по вулиці Валі Котика, ремонт об’єкта буде здійснено методом габіонної стіни. Також затверджено виділення фінансування на поточний ремонт дощової та дренажної мереж водовідведення у будинках 16, 20А по проспекту Миру.

Учасники засідання підтримали встановлення на фасаді Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-III ступенів – гімназія» меморіальної дошки Слісарчуку Артему Олександровичу – шепетівчанину, Герою України, який загинув у російсько-українській війні, під час виконання бойового завдання. Звання присвоєно указом Президента посмертно, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

0
репостів
0
репостів