Розділ Суспільство

На Харківщині загинув житель села Городище - Заремба Сергій Анатолійович

Автор 23 серпня 2022, 08:41

Знову трагічні новини з фронту: у російсько-українській війні під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Заремба Сергій Анатолійович, 1973 року народження, житель села Городище. Про це повідомила Судилківська сільська рада.

"Сергій Анатолійович з честю і до останнього подиху виконував священний обов‘язок - захищав рідну землю від російського агресора. Вірний військовій присязі син України поліг на Харківщині смертю хоробрих за волю, незалежність і територіальну цілісність країни."

Заремба Сергій народився і виріс у селі Городище. Навчався у місцевій школі. Після школи був Київ, який на довгі роки став для нього рідним. Тут жив із сім‘єю, тут працював у поліції Солом’янського РУП. Уособлюючи в собі найкращі риси офіцера поліції, завжди стояв на сторожі Закону і охорони правопорядку. З початком вторгнення ворога на територію України ветеран МВС Сергій Заремба став на захист рідної землі.

"Прекрасна людина, люблячий син, брат, чоловік, батько, вірний побратим, друг і товариш. У Сергія залишився батько, дружина, двійко дітей. Низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам‘яттю Героя України. Висловлюємо щирі співчуття сім‘ї і родині загиблого воїна."

Загиблого захисника України Зарембу Сергія Анатолійовича похоронять сьогодні 23 серпня. Прощання з воїном відбудеться о 13.00 у рідній домівці с.Городище.

Вічна і світла пам‘ять Герою України.

Останнє редагування 23 серпня 2022, 13:27
0
репостів
0
репостів