Розділ Суспільство

Рідним Ольги Тимошенко вручили орден “Богдана Хмельницького”

Автор 14 липня 2022, 15:26

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, згідно Указів Президента України Володимира Зеленського відзначено орденом “Богдана Хмельницького” (посмертно) Тимошенко Ольгу Юріївну. Сьогодні орден особисто вручив рідним Сергій Гамалій.

Висловлюючи слова співчуття, начальник обласної військової адміністрації вручив також ордени “За мужність” рідним загиблих Цвітуна Дмитра Володимировича та Драча Ігоря Валерійовича.

“Війна забирає кращих синів і дочок України. На превеликий жаль, доводиться вручати нагороди посмертно, але впевнений, що за кожного загиблого українця та заподіяне лихо рашисти понесуть справедливе покарання,” – зазначив Сергій Гамалій. 

Ольга Юріївна Тимошенко — старший лейтенант Збройних сил України, офіцер-психолог, нагороджена орденом «Богдана Хмельницького» III ступеня (посмертно) за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету. 

Наприкінці березня, автомобіль, в якому з побратимами їхала Ольга, обстріляли. За її життя боролися у запорізькому госпіталі. На жаль врятувати життя дівчини не вдалося.

Шепетівська громада прощалася із Олею 8 квітня.  Світла вічна пам'ять! Герої не вмирають!

Останнє редагування 14 липня 2022, 16:10
0
репостів
0
репостів