Розділ Суспільство

Виконком: погрози «Шепетівського АТП 16807», сміттєві баки, квартира медикам, модернізація теплопостачання

Автор 11 липня 2022, 19:19

Сьогодні відбулося 15 позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Про розглянуті питання розповів у себе на сторінці шепетівський міський голова.

Внесли зміни до «Програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, військовослужбовців та членів їх сімей у війні росії проти України на 2022 рік».

Погоджено зміни до фінансового плану КП «КНП Шепетівський Центр ПМСД» Шепетівської міської ради. Через значне зменшення або припиненням фінансування за основними пакетами НЦЗУ, провели перерозподіл видаткової частини фінансового плану на 2022 рік.

Зареєстрували колективні договори між адміністраціями та уповноваженими представниками ради трудових колективів Мистецької школи «Шепетівська дитяча художня школа» та «Шепетівського міського будинку культури».

Затвердили результати обстеження пільгових категорій громадян на міському автобусному маршруті загального користування № 1-А, які будуть застосовані при розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Виконавчий комітет підтримав проект рішення про розірвання з ПП «Шепетівське АТП 16807» в односторонньому порядку договорів про організацію перевезення на автобусних маршрутах загального користування у зв’язку зі зменшенням перевізником регулярності руху автобусів на маршрутах протягом місяця більше ніж на 5 відсотків.

Мова йде про маршрути №1 "Залізничний вокзал - Судилків",№9 “Залізничний вокзал – Автостанція» та №6-А «Залізничний вокзал – Школа №8».

У відповідь одразу, під час засідання виконкому, з рук Руслана Віталійовича Савчука отримав лист про те, що перевізник розриває договори з перевезень по всіх маршрутах. Знову шантаж.

Члени виконкому підтримали також внесення змін в розклад руху автобусного маршруту № 2 «Залізничний вокзал - Залізничний вокзал» в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху.

Внесли зміни до «Програми заходів національного спротиву Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік», збільшивши загальну суму фінансування. А також внесли зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік, із ключового - збільшення фінансування на заходи національного спротиву, також виділення частини асигнувань для ремонту захисних укриттів у навчальних закладах громади, модернізації котелень Шепетівського підприємства теплових мереж, а також придбання 160 сміттєвих баків.

Погодили виділення коштів для закупівлі службової квартири для потреб КП "Шепетівська багатопрофільна лікарня", це пов'язано із тим, що до Шепетівки прибувають висококваліфіковані медичні кадри із зон бойових дій, і ми як громада зацікавлені в тому, щоб такі фахівці залишалися проживати і працювати у Шепетівці.

Привели у відповідність норму надання послуг з вивезення побутових відходів на території Шепетівської міської територіальної громади. Різні надавачі послуг з вивезення сміття по різному рахують норму ТПВ. Хтось з розрахунку на людину, хтось з розрахунку на площу, також має значення тип приміщення, житлове, комерційне та ін. У зв'язку із змінами законодавства, привели у відповідність норму із розрахунку на одну особу.

Затвердили "Програму модернізації системи централізованого теплопостачання Шепетівського підприємства теплових мереж на 2022-2025 роки", яка розроблена на основі "Схеми теплопостачання Шепетівської міської територіальної громади". Її нещодавно було погоджено Міністерством регіонального розвитку. В рамках програми, передбачено ряд рішень та модернізацій, які допоможуть збалансувати систему теплопостачання міста. Це кроки, до яких ми йшли останні півтора року і нарешті маємо можливість їх реалізувати.

Внесли доповнення до Програми благоустрою міста Шепетівка, сіл Плесна, Пліщин, Жилинці на 2018-2022 роки та Програми розвитку житлово-комунального господарства м.Шепетівки на 2018-2022 роки.

Для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства затверджено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води в селах Плесна й Пліщин Шепетівського району.

Розглянувши протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 9Б по вулиці Шешукова та протокол засідання постійної комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення, виконавчий комітет прийняв рішення про відключення будинку від мережі централізованого теплопостачання.

Розглянувши звернення підприємця, надано дозвіл на облаштування за власні кошти прилеглої території до магазину «Магнолія» за адресою: Старокостянтинівське шосе, 14.

Також у ході засідання затвердили питання, рекомендовані до прийняття комісією у справах захисту прав дитини.

Останнє редагування 12 липня 2022, 12:43
0
репостів
0
репостів