Розділ Суспільство

Cпівробітників Шепетівського районного управління поліції вітали з професійним святом

Автор 04 липня 2022, 13:22

Сьогодні в актовому залі Шепетівського районного управління поліції відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України, який відзначається щорічно 4 липня. До 2018 року зазначене свято відзначалося 4 серпня — у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію»

Правоохоронців привітали народний депутат України Олена Копанчук, заступник міського голови Віталій Янушевський, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Лінник, заступник начальника Головного управління поліції в Хмельницькій області – начальник слідчого управління Олександр Радченко. Слова вдячності та вітання особовому складу висловив начальник Шепетівського районного управління поліції, полковник Анатолій Чубенко.

Під час наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять поліцейських, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків.

За сумлінне виконання своїх службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращі поліціянти були відзначені Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками.

Від Шепетівської міської територіальної громади Шепетівське районне управління поліції отримало сертифікат для покращення матеріально-технічної бази управління.

 «Висловлюю щиру вдячність за самовіддану працю. Бажаю мужності, витримки, наснаги у тій нелегкій справі, яку ви виконуєте. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Впевнена, що ви будете робити усе від вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення нашого краю», — зазначила Наталія Лінник.

За вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку, сумлінне виконання службових обов’язків, високий рівень професійної майстерності, відданість справі та з нагоди Дня Національної поліції кращих працівників поліції було відзначено Грамотами Шепетівської районної військової адміністрації.

За матеріалами ШМР та ШРВА

Останнє редагування 04 липня 2022, 20:41
0
репостів
0
репостів