Розділ Суспільство

У Шепетівці "Велодень" зібрав понад 200 велолюбителів

Автор 19 червня 2022, 18:09

Сьогодні, 19 червня, у Шепетівці відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень», який було організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Участь у заході взяли понад 200 шанувальників велотранспорту.

Цьогоріч "Велодень" відбувся у День батька, тож це стало чудовою нагодою провести вихідний з користю разом з рідними та близькими. 

Захід традиційно стартував о 10:00 поблизу площі ім. Т.Г. Шевченка у супроводі поліції та швидкої допомоги. Далі маршрут пролягав через вулиці Островського, Валі Котика та попрямував до Новоград-Волинського шосе. На місці перепочинку було організовано проміжний пункт харчування, спортивно-ігрову локацію «Тато спритний, спритний і я» та інші розваги.

Організатори пропонували учасникам приготовлені на вогні юшку, кашу, а також морозиво. Після смачного обіду та розваг, учасники заходу рушили додому.

Відстань велопробігу в одну сторону становила приблизно 8 км.

Начальниця відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Стасюк в свою чергу написала у соцмережах:

"У нас сьогодні рекорд: 293 учасника традиційного заходу Велодень.

Цього року він відбувся у День батька.

Скажу відверто, я хвилювалася, таку кількость учасників нагодувати смачним кулішем непросто.

На допомогу прийшла не менш смачніша уха.

Сподіваюсь, що захід вдався, учасникам сподобалося.

Приємно було спостерігати, як всі охочі змагалися у конкурсі "Спритний тато, спритний й я", а було у нас 16 команд. Переможці, звичайно, отримали подарунки, а учасники заохочувальні призи.
І, як годиться, буду дякувати для людей, без яких дійство не було б таким яскравим, а саме: Шепетівська міська рада, Спілці ветеранів Афганістану, підприємцям нашого міста, Шепетівське районне управління поліції, Шепетівській станції екстреної медичної допомоги .

Дякую колегам: Олександр Шуляк, Таня Романюк, Олег Шмельов, Алла Гайдай, Інна Шуляк. Особлива подяка і низький уклін нашим ЗСУ!!!"

Захід не залишив байдужими учасників, які вже очікують на наступний зліт велолюбителів:

"Дякую за такий захід. Це було весело, корисно і смачно!" - поділилась враженнями у соцмережах Людмила Латиш.

"Дякуємо щиро! Чекаємо осені!" - написала Ольга Фонарчук.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Більше фото тут

Останнє редагування 20 червня 2022, 15:57
0
репостів
0
репостів