Розділ Суспільство

Шепетівська громада отримала у подарунок генератор гарячого туману

Автор 01 червня 2022, 10:00

Вчора, 31 травня, підприємці з Харкова, переселенці подарували нашій громаді генератор гарячого туману, який використовується для знезараження приміщень і територій, а також, є ефективним у боротьбі з комарами та кліщами.

Генератор гарячого туману призначений для дезинфекції, дезінсекції, газації, дезодорації. Обладнання використовують у побуті, промисловості, сільському господарстві та громадських місцях, зокрема, для обробки шкіл, парків, ресторанів, міського транспорту, торгових центрів, дитячих та спортивних таборів тощо.

"Це знак вдячності за прихисток, який сім'я Тетяни Безугли знайшла всією великою родиною у нашому місті. Дякуємо за подарунок! Війна вкотре нагадує, що найцінніше - це люди!" - зазначив голова міста Віталій Бузиль.

Наразі пані Тетяна в процесі релокації бізнесу. Олександр Гринь, начальник Управління економіки, підприємництва та підтримки інвестицій в системі працює із підприємцями та координує всю можливу підтримку, яку ми можемо надати у переміщенні такого роду діяльності.

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів