Розділ Суспільство

Шепетівщина отримала гуманітарну допомогу зі Львову

Автор 30 травня 2022, 16:41

Днями громадська організація “Товариство сприяння міжнародної співпраці “Спільна справа” із міста Львів передала Шепетівській районній військовій адміністрації черговий гуманітарний вантаж для потреб внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомили на сторінці держадміністрації.

Вже більше трьох місяців Україна боронить свої кордони від російського окупанта. Багато українців, що сьогодні оселилися у нашому районі, втратили свій дім та засоби до існування і потребують допомоги.

Допомога у вигляді засобів гігієни та м’ясних консервів в подальшому буде пропорційно розподілена між територіальними громадами району.

Отримана допомога є своєчасною і необхідною для внутрішньо-переміщених осіб, які проживають на території Шепетівського району.

Також на сьогодні вже завершено видачу громадам гуманітарної допомоги, що була надана за сприяння начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія з гуманітарного штабу при ОВА.

Важливо, що у нелегкий для нашої держави час міжнародні партнери турбуються про Україну та її громадян. Висловлюємо всім слова щирої вдячності за надану підтримку та співпрацю.Тримаємося разом!

Нагадуємо, що усі, хто пройшов реєстрацію та отримали довідки ВПО мають можливість отримати гуманітарну допомогу, а також ряд послуг, які зазначені у «Пам’ятці для тимчасово внутрішньо переміщених осіб» від Шепетівської міської ради. Детальніше про те як і де отримати гуманітарну допомогу переселенцям на Шепетівщині читайте тут.

Останнє редагування 30 травня 2022, 18:03
0
репостів
0
репостів