Розділ Суспільство

ГК «Нафтогаз України» не буде змінювати річний тарифний план

Автор 23 травня 2022, 14:31

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» утримує ціну на газ у межах річного тарифного плану «Фіксований». Таке рішення було ухвалено через воєнний стан та економічну ситуацію, яка склалася в країні. Ціна на блакитне паливо від ГК «Нафтогаз України», яку компанія встановила ще минулого року, дорівнює 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Договори між 2,2 млн українських домогосподарств і компанією будуть автоматично продовжені.

Нагадаємо, що ГК «Нафтогаз України» пропонує одну з найвигідніших цін на газ серед постачальників на ринку. Річні тарифні плани — це ринковий спосіб убезпечити населення від сезонних цінових коливань, які клієнти відчували, наприклад, минулого року. Фіксовані цінові пропозиції постачальників захищають населення, але при цьому зберігають конкуренцію на ринку газу.  

У 2022 році ГК «Нафтогаз України» зосередиться на «Фіксованому» тарифному плані, щоб зберегти позицію цінового лідера та забезпечити своїм клієнтам найнижчу ціну на газ протягом року. «Фіксований» тарифний план не передбачає жодних передплат. Як і раніше, клієнти мають сплатити лише за спожитий об’єм газу за фіксованою ціною до 25 числа кожного місяця. Цей тарифний план доступний для отримувачів пільг і субсидій. 

Подати заявку на приєднання до ГК «Нафтогаз України» можна кількома зручними способами: 

  • заповнити заявку на нашому сайті
  • через додаток «Приват24»; 
  • у 1 700 відділеннях «Нової пошти»; 
  • у відділеннях банків ПУМБ й Ощадбанк у регіонах, де не відбуваються активні бойові дії.  

Для оформлення заявки клієнту потрібно заповнити коротку форму та надати кілька документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також вказати EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта). 

Пресслужба  ГК «Нафтогаз України»

0
репостів
0
репостів