Розділ Суспільство

Шепетівка отримала медичні засоби з Німеччини та Литви

Автор 23 травня 2022, 14:11

 За час російського вторгнення в Україну громада неодноразово отримує вантажі гуманітарної допомоги від партнерів з Німеччини та Литовської Республіки, які підтримали українців з перших днів війни. Серед благодійників і громадські організації, і активісти з різних міст. У активній фазі війни змінилися і потреби, тому партнери роблять активну ставку на медичні засоби.

Зокрема, волонтер Артур Карась із німецького міста Трір неодноразово прислухався до потреб нашої громади, за його підтримки ми не вперше отримали гуманітарну допомогу. Так, з його ініціативи, було отримано перев'язувальний матеріал із побажаннями якнайшвидшого завершення війни й повернення до миру. Щиро дякуємо!

Неодноразову підтримку медичними засобами наша громада отримала і з Литовської Республіки. Отримані препарати є надзвичайно необхідними, зокрема для надання медичної допомоги у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії, а також у палаті інтенсивної терапії новонароджених. Ми вдячні кожному іноземному благодійнику від усієї нашої громади, всього українського народу!

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів