Розділ Суспільство

Шепетівська районна державна адміністрація лишилась без голови

Автор 30 квітня 2022, 19:52

Сьогодні, 30 квітня, на сайті Президента України оприлюднили розпорядження №64/2022-рп про те, що Анатолія Катеренчука звільнено із посади голови Шепетівської районної державної адміністрації. На цій посаді він пропрацював понад рік, був призначений 6 квітня 2021 року.

Сьогодні ж розпорядженням №65/2022-рп Анатолія Катеренчука призначили на посаду голови Хмельницької райдержадміністрації. Саме в обласному центрі він зареєстрований та проживає із дружиною Катеренчук Оксаною Анатоліївною та двома доньками – Марією та Дар’єю.

При призначення нового голови Шепетівської районної державної адміністрації поки що розпоряджень немає, але у лютому ми вже писали про можливі кадрові зміни. Широкомасштабне вторгнення рашистів просто поставило цей процес на паузу.

Тоді фотографу "Телеграфа" Яну Доброносову під час засідання сесії Верховної ради України вдалося зробити фотографію повідомлення переписки народного депутата. Згідно з повідомленням, яке чиновниця отримала в груповому чаті, який підписаний в її телефоні як "ООН", наступним керівником Шепетівської районної державної адміністрації стане Каменяш Антон Антонович. Також у тексті, де відправник посилається на "перевірені джерела" зазначається, що майбутній голова РДА Шепетівського району Хмельницької області вже був в Офісі президента, де отримав погодження від Зеленського.

Джерелом ймовірніше всього став "друг" Басюк Юрій Миколайович, якого президент звільнив з посади очільника Шепетівської РДА півтора роки тому.

Варто відзначити, що згідно з інформацією, яка оприлюднена у декларації за 2018 рік на офіційному сайті Національної агенції з питань запобігання корупції (НАЗК), Каменяш Антон Антонович раніше займав посаду заступника начальника з інтендантського та комунально-побутового забезпечення у Державній установі "Замкова виправна колонія" (№58).

Окрім того, на порталі "Оpendatabot" вказано, що майбутній очільник Шепетівської РДА перебував на посаді викладача у Хмельницькій філії Академії державної пенітенціарної служби.

9b065c1f7a62b99494b1cd3d77be8196

Останнє редагування 30 квітня 2022, 20:13
0
репостів
0
репостів