Розділ Суспільство

Голова Шепетівської РВА особисто провідав наших військових на передовій

Днями заступник начальника ОВА Володимир Юр'єв разом з головою Шепетівської РВА Анатолієм Катеренчуком вирушили на схід країни аби особисто подякувати бійцям за їхню мужність у боротьбі з російським агресором та доставити зібрану допомогу.

«Сьогодні ви виконуєте надважливу місію, адже у ваших руках доля незалежності нашої країни. І з впевненістю можу сказати, що ви з честю і гідністю виконаєте ваше бойове завдання, а ми в свою чергу докладем усі зусилля, аби ви були забезпечені усім необхідним»,- зазначив Володимир Юр’єв вітаючись з військовими.

Військовослужбовців, які зараз обороняють нашу країну від російського окупанта, мають бути забезпеченні усім необхідним. Тож гуманітарний вантаж, серед якого речі першої необхідності, засоби особистої гігієни, інвентар, генератор та продукти харчування для наших військових на схід України відправлені з гуманітарного хабу при Хмельницькій ОВА.

Крім 5 тонн гуманітарної допомоги посадовеці передали військовим атомобіль для оперативного виконання їхніх завдань. Також серед вантажу були листи з малюнками діток не лише з Хмельниччини, а й малечі зі східних районів України, які тимчасово проживають в області.

Хмельницька ОВА

Останнє редагування 09 квітня 2022, 19:48

Відео

0
репостів
0
репостів