Розділ Суспільство

У Шепетівці затвердили пільги переселенцям, зміни до закупівель та передачу комунального майна в оренду

Автор 06 квітня 2022, 16:47

6 квітня, під головуванням міського голови Віталія Бузиля, було проведено позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Під час роботи члени виконкому розглянули 6 питань порядку денного.

Внесено зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Шепетівської громади на 2021-2025 роки. Зокрема, затверджено Порядок фінансування витрат, пов’язаних з наданням одноразової матеріальної допомоги на поховання громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян України, які в наслідок бойових дій перебувають на території Шепетівської територіальної громади.

Члени виконкому затвердили вартість витрат на похоронні послуги для окремих категорій громадян.

Прийняли рішення про надання дозволу для зарахування на загальних підставах у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Шепетівського територіального центру соціального обслуговування згідно поданих заяв внутрішньо переміщених осіб.

Члени виконкому підтримали зміни до рішення доповнивши його проектом регуляторного акту про встановлення тарифів на перевезення пасажирів.

З метою своєчасного виконання заходів щодо захисту національних інтересів України, забезпечення потреб безпеки і оборони, ефективного та результативного використання коштів міської територіальної громади, внесено зміни до переліку та обсягів закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану для забезпечення потреб Шепетівської міської територіальної громади.

У ході засідання прийнято рішення щодо наміру передачі комунального майна Шепетівської міської територіальної громади в оренду та включення його до Переліку першого типу.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів