Розділ Суспільство

3-річний виконавець пісні "Ой у лузі червона калина" оселився на Хмельниччині

Автор 04 квітня 2022, 18:22

Поліцейські офіцери громади відвідали сім’ю переселенців з Ірпеня, які оселились в одному із сіл на Хмельниччині. Молодший син цієї сім’ї Леон своїм виконанням Гімну Січових Стрільців «Ой, у лузі червона калина» зворушив серця всіх українців і подарував мільйонам дорослих віру в перемогу.

Леон з батьками, старшим братом та собакою мешкали в мальовничому Ірпені. 24 лютого вони прокинулись від вибухів і спочатку виїхали до Василькова, але за кілька днів їм довелось втікати і звідти. 

Сім’я оселилась в одному із сіл на Хмельниччині. Місцеві одразу взяли під свою опіку відкритих і позитивних гостей — регулярно передають діткам свіже молоко, сир тощо. 

А зараз усе село пишається тим, що у них живе справжня зірка. Адже виконання 3-річним Леоном Гімну Січових Стрільців «Ой, у лузі червона калина» стало справжнім хітом у мережі.

Відвідали родину і поліцейські офіцери. Правоохоронці привезли дітям різні смаколики і подякували Леону за пісню, яка підіймає бойовий дух. 

Ми вдячні цій чудовій сім’ї за таке гарне виховання діток і чекаємо на нові хіти від Леона і його старшого братика. Віримо в перемогу і сподіваємось, що сім’я незабаром зможе повернутися у свій рідний Ірпінь.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 04 квітня 2022, 18:33

Відео

0
репостів
0
репостів