Розділ Суспільство

Гуртожиток для переселенців тепер має ліжка-розкладачки, матраци та постільну білизну

Автор 21 березня 2022, 15:10

Шепетівська міськрайонна організація Червоного хреста надала благодійну допомогу в облаштуванні гуртожитку. Надані ліжка-розкладачки, матраци та постільна білизна. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

Взаємопідтримка та взаємодопомога - ось ключові багатства в умовах війни.  Дякуємо за благодійну допомогу. Силами волонтерів, підприємців, працівників комунального сектору нам вже вдалося вивести будівлю зі стану повністю непридатного для життя.

Разом із заступниками Галиною Безкоровайною та Віталієм Янушевським міський голова Шепетівки пройшлися коридорами.

Буду відвертий, і висловлю не лише свою думку - єднання, консолідація зусиль, готовність йти до мети і робити для цього все - головний вектор руху всієї країни. Українці, шепетівчани надихають! Ми все витримаємо! Все буде Україна!

Нагадаємо, працівники комунальних підприємств та управлінських компаній відновили водо- та теплопостачання, батареї були звезені з усіх куточків міста. Тепер в гуртожитку тепло.

Волонтери та підприємці присвятили декілька днів щоб прибрати сміття, підклеїти шпалери, побілити стелі та стіни в кімнатах.

Шепетівчани відгукнулися на запит подарувати меблі, а Улашанівська громада привезла в подарунок матраци. Постільну білизну теж вже маємо завдяки благодійникам. 

Останнє редагування 21 березня 2022, 15:17
0
репостів
0
репостів