Розділ Суспільство

Підполковник ЗСУ присоромив брата з Держдуми РФ, який родом з Шепетівки

Автор 10 березня 2022, 09:59

Підполковник Збройних сил України (ЗСУ) Микола Кондрацький звернувся до свого двоюрідного брата – депутата Держдуми РФ, заступника голови комітету з безпеки та протидії корупції Анатолія Виборного, закликавши його зробити все, щоб зупинити війну. Виборний народився у Шепетівці. Представляє партію "Единая Россия", зазначено на сайті Держдуми РФ. 

За словами Миколи Кондрацького, Виборний у 2014 році активно виступав за анексію Криму, голосував за введення російських військ на Донбас, а у 2022 році – за визнання РФ тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, так званих "ЛДНР".

"Я хочу звернутися до тебе, брате. Я зараз перейду на російську мову, бо я так розумію, нашу рідну мову ти забув. Згадай, брате, як ми гуляли разом у дитинстві, як ми гралися у війну, як ми ходили по гриби, як ми їздили на рибалку, як ми зустрічалися нашими сім'ями у домашньому колі, як ми ходили на цвинтар та відвідували наших бабусю та дідуся... Хочу запитати тебе, брате. Скажи, чому так вийшло? Коли, на якому етапі ти продав свою душу дияволові? Коли на якому етапі ти забув, що твоя батьківщина у небезпеці? Невже ти не знаєш, що сьогодні летять бомби та ракети, зокрема й на Шепетівку, де ми з тобою виросли?" – звернувся до Виборного Кондрацький.

Він додав, що російські ракети летять й у бік Одеси, де живе рідний брат депутата Держдуми РФ Виборного – Володимир.

"Що тобі дали ті москалі? Окрім мільйонів. Ці мільйони підуть, а душа твоя залишиться там. Наші батьки поховані поруч... Вони, напевно, зараз перевертаються у трунах. Ти розумієш, що ти наробив? Завдяки тобі прізвище Виборний прокляте... Роби висновки та роби все, щоб цю війну зупинити як депутат Держдуми", – резюмував підполковник ЗСУ.

Відео

0
репостів
0
репостів