Розділ Суспільство

Міська влада розповіла про актуальне на сьогодні

Автор 27 лютого 2022, 15:49

Шепетівська міська влада на своїй сторінці повідомила про останні актуальні новини та заходи з протидії російській агресії.

З 21:00 - комендантська година, рух містом - лише за перепустками для працівників критичної інфраструктури. Виключення - оголошення повітряної тривоги, рух до сховища. Місто патрулюється.

Використовуйте мінімум освітлення в оселях, закриті штори.

Уважно слухаємо сирени й оперативно рухаємось в укриття, не залишаючи їх до завершення сповіщення про небезпеку!

Будьте обережні із неправдивими оповіщеннями, дзвінками з незнайомих номерів на месенджер! Це можливі інформаційні атаки та провокації!

Заборонено здійснювати фото, відео зйомку та онлайн-трансляцію і не публікувати в соціальних мережах відомості про місцезнаходження військової техніки, її руху, озброєння, майна і особового складу. Не допомагайте ворогу - не надавайте інформацію! Цим ви допомагаєте військовим та теробороні.

Наразі почастішали випадки диверсії на місцях. Беремо до уваги:

Мітки фарбою на дахах будинків, стовпах, дорогах. Просимо одразу їх знищувати, засипати землею, замальовувати фарбою, завішувати пакетами, ганчірками. І повідомляти поліцію 102, ШЕДС - 1503, +38 096 504 1919, (0240) 4-91-38.

Звертайте увагу на підозрілих осіб, особливо із брудним взуттям, підозрілі автівки, підозрілі групи людей!! Повідомляйте у поліцію, ШЕДС детальну інформацію: будинок, адреса, опис осіб!

На територію України у кожний населений пункт заїхали «сплячі диверсійні групи». Вказані особи орендували житло і чекали часу «Ч». Якщо у вас є інформація щодо таких підозрілих «квартирантів», які групами по 2-3 особи зняли житло в період з грудня 2021 року по теперішній час, повідомте про це поліцію.

0
репостів
0
репостів