Розділ Суспільство

Міська влада Шепетівки прозвітувала про підготовку до надзвичайних ситуацій

Автор 24 лютого 2022, 14:13

Шепетівська міська рада прозвітувала про становище в місті станом на 13:45 24 лютого. Головне, що ви маєте знати - загроз безпосередній безпеці мешканцям Шепетівської громади поки немає. 

"Шепетівська багатопрофільна лікарня" наразі має достатні запаси крові та плазми, але якщо ви бажаєте стати донором і зробити свій внесок у поповнення резерву, ви безперечно, можете здійснити це в індивідуальному порядку.

Ситуація у Хмельницькій області контрольована. У повній готовності військові підрозділи та силові структури.

Якщо ви помітили у місті щось підозріле - повідомляйте у поліцію, а не у Facebook! Закликаємо - не піддаватися паніці, підтримувати тих, хто не справляється зі стресом. Читайте і дивіться тільки офіційні ЗМІ.

Запровадження воєнного стану в Україні: медичні заклади надаватимуть допомогу всім, хто її потребує. Наразі припиняються планові госпіталізації та операції до окремого розпорядження.

У медичних закладах сформовано запас медикаментів, медичних виробів, розхідних матеріалів, інфузійних розчинів та ін. Є чіткі механізми поповнення запасів та їх оновлення.

Усі лікарні забезпечені автономними джерелами живлення.

Залучені усі регіональні центри екстреної медичної допомоги, які забезпечують безперебійне, безвідмовне та цілодобове надання екстреної медичної допомоги.

Зберігайте спокій, керуйтеся лише офіційними каналами комунікації, стежте за інформацією державних органів та органів влади на місцях.

Останнє редагування 24 лютого 2022, 18:53
0
репостів
0
репостів