Розділ Суспільство

Виконком: ремонт доріг, тероборона, прийняття на баланс зупинки та спортмайданчику

Автор 22 лютого 2022, 16:53

21 лютого заступник міського голови Галина Безкоровайна провела засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання розглянули 31 питання порядку денного.

Затвердили проектно-кошторисну документацію на поточний середній ремонт вулиці М.Дзявульського від перехрестя з проспектом Миру до перехрестя з вул.Героїв Небесної Сотні, дорожнього покриття по вулиці Островського від перехрестя з вул.Валі Котика до перехрестя з проспектом Миру, вулиці вул.Полубоярова від будинку №1 до будинку №13, а також на ремонти тротуарів по вулиці Чкалова від перехрестя з вул.Героїв Небесної Сотні до перехрестя з проспектом Миру (непарна сторона) й тротуару по вулиці Степана Бандери від перехрестя з проспектом Миру до буд.№59 (парна сторона).

Рішенням виконкому затверджено акт приймання-передачі з балансу ТОВ «Епіцентр К» на баланс виконавчого комітету Шепетівської міської ради автобусної зупинки за адресою м.Шепетівка, вул. Старокостянтинівське шосе, 97.

Відповідно до основних напрямків державної політики України у сфері поводження з відходами та рішення виконкому буде розроблено Схему санітарного очищення населених пунктів Шепетівської міської територіальної громади.

Затвердили акт приймання-передачі з балансу виконавчого комітету Шепетівської міської ради на баланс Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спортивного майданчика з синтетичним покриттям, що знаходяться по проспекту Миру, 12.

Розглянувши звернення комунальних підприємств «Шепетівський Центр ПМСД» Шепетівської міської ради, «Шепетівський МЦПМСД» та «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка», виконавчий комітет вніс зміни до фінансових планів медичних установ та затвердив їх у новій редакції.

У зв’язку з упорядкуванням нумерації об’єктів нерухомого майна, рішенням виконкому змінили адресу чотирьохквартирного житлового будинку, що зареєстрований за декількома адресами у власників його квартир.

Надано дозвіл на зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю та згоду на влаштування до будинку-інтернату психоневрологічного профілю недієздатної особи. Затвердили вартість безкоштовного харчування для дітей з інвалідністю територіальної громади у центрі реабілітації.

Розглянувши протокол загальних зборів ініціативної групи жителів міста Шепетівка Шепетівської міської територіальної громади щодо створення у місті «Добровольчого формування Шепетівської міської об’єднаної територіальної громади №1» та відповідно до Порядку організації, забезпечення та проведення підготовки добровольчих формувань територіальних громад до виконання завдань територіальної оборони члени виконавчого комітету погодили кандидатуру Ступака Євгена Володимировича на посаду командира Добровольчого формування.

Відповідно до рішення конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування міста Шепетівка від 10 лютого 2022 року, учасники засідання визнали переможцем конкурсу ПП «Шепетівське АТП 16807».

Інформацію про стан роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради у 2021 році взято до відома.

У наступному блоці питань розглянули проекти рішень винесені на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

У ході засідання прийняли рішення про передачу в оренду шляхом проведення аукціону, об’єкту нерухомого майна комунальної власності територіальної громади та включення його до Переліку першого типу. Окрім цього розглянули житлові питання, та про видалення зелених насаджень, відповідно до якого будуть видалені аварійні та сухостійні насадження.

Насамкінець рішенням виконкому заступника міського голови Галину Безкоровайну призначили керівником робіт з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня на території Шепетівської міської територіальної громади, пов’язаної з поширенням на території України гострої коронавірусної хвороби COVID-19.

0
репостів
0
репостів