Розділ Суспільство

Шепетівська громада вперше відзначила День єднання

Автор 16 лютого 2022, 11:14

Сьогодні, 16 лютого, громада долучилась до загальноукраїнського виконання національного гімну.

Указом Президента України від 14 лютого №53 16 лютого оголошено Днем єднанання, а у цей день задля консолідації суспільства по усій Україні:

  • піднімають Державний Прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах;
  • виконують о 10.00 Державний Гімн України.

Шепетівська громада теж приєдналась до загальнодержавного виконання національного гімну України на площі ім. Т.Г.Шевченка. Працівники державних установ, підприємств, організацій та активні містяни, з українською символікою у руках, прапорами та стрічками продемонстрували патріотичний дух, згуртованість перед лицем загрози та готовність боротися за свою свободу.

У державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98)» також проведено збір та шикування особового складу установи під час якого виконано Державний Гімн України.

Біля адмінприміщення Шепетівської РДА за участі голови, працівників райдержадміністрації, районної ради, Шепетівського управління Державної казначейської служби України відбулась церемонія підняття Прапора України представникам Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Долучилось до відзначення і Шепетівське районне управління поліції. У спільному виконанні Державного Гімну України взяли участь правоохоронці району від очільника поліції Шепетівщини і до рядового поліцейського.

За матеріалами: Шепетівська міська рада, Шепетівська РДА, ДП "Шепетівський лісгосп", ЗДО "Світлячок", Шепетівський МНВК, ДП "Шепетівська виправна колонія (№98)", Шепетівське РУП

Останнє редагування 16 лютого 2022, 11:52
0
репостів
0
репостів