Понеділок, 25 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Найбільше подорожчали фрукти, подешевшало м'ясо птиці та яйця
Розділ Бізнес

На споживчому ринку області в березні поточного року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 3,6%. Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Хмельницькій області.

Команда 27-ї Української антарктичної експедиції, яка почала зимівлю на станції "Академік Вернадський", записала відеозвернення до всієї України. Серед них і наш земляк Максим Білоус.

У Держпродспоживслужбі розповіли про ситуацію з пальним на Хмельниччині
Розділ Бізнес

Наразі на Хмельниччині є нестача дизельного палива та інколи виникають проблеми з доставкою бензину марки А92. Про це в етері "Українського радіо Поділля" розповів головний спеціаліст сектору контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Ігор Михальчук.

Сьогодні зранку, 25 квітня, росіяни обстріляли 5 залізничних станцій в центрі та на заході України, є травмовані. Як мінімум 16 пасажирських поїздів будуть затримані. Про це повідомив голова Укрзалізниці Олександр Камишин.

Розпочалася шістдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України.

0
репостів
0
репостів