Розділ Спорт

Шепетівський більярдист Михайло Ларков двічі переміг у столиці

Автор 02 лютого 2022, 21:01

На минулому тижні в київському БК «Авіатор» відбувся юнацький Кубок України з вільної піраміди, який став відбірковим турніром до чемпіонату світу, що відбудеться в березні в Киргизстані.

Чемпіоном України серед юніорів став шепетівчанин Михайло Ларков. Вигравши у півфіналі у головного конкурента Данила Жданова в останній кулі контрової партії, Михайло у вирішальній зустрічі вже досить легко здолав Івана Мороза – 5:1. Третє місце посіли Жданов та Денис Багацький.

Серед юнаків переміг Андрій Ломакін з Києва. Запорожець Микита Хоролич – другий, третє місце розділили харків’янин Данило Єлецький та Владислав Саїтов з Рубіжного Луганської області.

Серед дівчат найкращою стала Яна Василова, яка в контрі здолала Карину Кисіль – 4:3. Марія Скочук та Христина Іванченко – з «бронзою».

В молодшій групі другий раз поспіль переміг Максим Король з Ужгороду. Другим став Микола Непокритий з Кропивницького. Ще одна представниця Кропивницького Дар’я Дяченко та Іван Покотило з Глобіно Полтавської області – на третьому місці.

Після завершення Кубку відбувся юнацький чемпіонат України в парному розряді. «Золотий» дубль на рахунку Михайла Ларкова, який знову переміг, цього разу разом з Іваном Морозом. Андрій Булава та Денис Багацький на другому місці, дівоча пара Яна Василова/Марія Скочук та Юрій Малиш/Федір Жданов – на третьому.

Korall.News

0
репостів
0
репостів