Розділ Спорт

Шепетівські військові здобули перемогу у футзальних змаганнях на Волині

У рамках щорічної спартакіади з різних видів спорту повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України 20-21 січня у Луцьку військовослужбовці змагались щоб дізнатись хто сильніший у футзалі. Чудовий результат показала команда з Шепетівки.

У змаганнях брали участь шість команд військовослужбовців з Волинської, Хмельницької та Львівської областей:

  • Військова частина А 0959 з Луцька;
  • Військова частина А 2847 зі Стрия;
  • Військова частина А 2166 з селища Липники;
  • Військова частина А 3730 з Шепетівки;
  • 6-ий прикордонний загін;
  • Військова частина А 4324 з селища Липники.

Мали бути вісім команд, але дві не змогли приїхати через виконання військових завдань, — каже співорганізатор змагань Руслан Бродовський.

З його слів, щороку відбувається спартакіада повітряного командування "Захід". Військові змагаються з кількох видів спорту: футзал, легка атлетика, прикладна стрільба.

"Кожне з міст бере до себе одне з видів змагань, нам випало щастя приймати в Луцьку спартакіаду з футзалу", — говорить Руслан Бродовський. Додає: усі команди гратимуть одна з одною, далі змагатимуться за першість.

Військовослужбовець Віктор Рибачук на змагання до Луцька приїхав із Шепетівки, Хмельницької області. Каже: у їхній команді всі дуже люблять футбол, міні-футбол зокрема. Їх суперниками у першій грі стали саме волиняни.

Перший гол у футзальних змаганнях серед військовослужбовців західного регіону забили учасники волинської команди льотчиків. Торік команда Севастопольської бригади тактичної авіації, яка нині дислокується у Луцьку, була переможцем у таких змаганнях, — каже капітан команди Богдан Компанієць. 

За підсумками першого дня турніру на першому місці була команда з Шепетівки, на другому - волинські прикордонники, на третьому, у рівній позиції, команди з Липників, Стрия та луцькі льотчики, — каже співорганізатор змагань Руслан Бродовський.

Фінальна гра відбулась 21-го січня, в спорткомплексі ВНУ ім. Лесі Українки. 

У підсумку футзального етапу спартакіади перемогла команда військовослужбовців з 11-го зенітного ракетного полку із міста Шепетівка, луцькі авіатори здобули друге місце, прикордонники третє.

Після дводенних змагань у Луцьку наступні будуть з гирьового спорту. Відбудуться вони в Івано-Франківську.

Відео

0
репостів
0
репостів