Розділ Спорт

Шепетівські чирлідери здобули головний кубок на всеукраїнських змаганнях

Автор 11 грудня 2021, 16:09

З 9 по 10 грудня у столиці шепетівчани брали участь у змаганнях на Кубок України 2021 з чирлідингу. У змаганнях брали участь більше тисячі спортсменів зі спортивних клубів країни. 

Усього з Шепетівки брали участь 4 команди. Дві від ЗОШ № 1 виступали у Шкільній лізі та ще дві з ГО «Cheer Planet» Shepetivka Club та Будинку культури. У складі кожної команди 22-24 учасниці.

Команда Шепетівського будинку культури (гурток На стилі) Little Manky здобула 2 місце у виді програми чирлідинг, вікова категорія мініс, професійна ліга.

Команда ЗОШ № 1 Baby Sharks, посіла перше місце у шкільній лізі Pom dance  та друге місце Cheer Dance Show, вікова категорія мініс.

Команда ЗОШ 1 Lady’s in Purple  здобула перше місце у виді програмі Pom Dance та друге місце у виді програми Cheer Dance Show, вікова категорія мініс. А також головний кубок України у виді програми Сheerleading, тобто перше місце у професійній лізі здобула команда Cheer Planet, громадська організація планета чирлідингу Шепетівка.

Готували шепетівських чемпіонів вчитель фізичної культури ЗОШ № 1 Олексій Шуляков та тренер ГО «Cheer Planet» Олена Кривінчук.

Останнє редагування 12 грудня 2021, 19:16
0
репостів
0
репостів