Розділ Спорт

Стартувала відкрита Спартакіада з нагоди Дня Збройних сил України

Автор Олег Шмельов 01 грудня 2021, 14:48

30 листопада стартувала  відкрита Спартакіада серед військовослужбовців та силових структур міста з нагоди Дня Збройних сил України. Змагання вже давно стали традиційними та з нетерпінням очікуються багатьма учасниками.

Цьогоріч бажання позмагатися виявили п’ять команд: в/ч А4127 (3 містечко), в/ч А3730 (12 містечко), в/ч А2375 (5 містечко), відділення Військової служби правопорядку Хмельницького зонального відділу Військової служби правопорядку (с.Цвітоха) та Державна установа Шепетівська виправна колонія №98. Команди змагатимуться у шести дисциплінах: поштовх гирі з двох рук (гирі по 24 кг), підтягування, перетягування каната, мініфутбол, настільний теніс та плавання.

30 листопада 2021 року на спортивному майданчику за адресою Проспект Миру 12-А відбулося урочисте відкриття Спартакіади та розпочалися змагання з перетягування канату та мініфутболу.

Напевне, найбільш захопливим та видовищним видом Спартакіади стало змагання з перетягування канату. Боротьба була на стільки напруженою, а команди виглядали настільки потужно, що в якийсь момент здалося що канат діаметром близько 7 сантиметрів може не витримати. У підсумку перемогу виборола команда в\ч А3730, якій вже багато років поспіль немає рівних у даному виді Спартакіади. Друге місце посіла команда в\ч А2147. Третьою стала команда в\ч А2375.

Змагання з мініфутболу проходили за коловою системою. Чемпіонами стала команда Шепетівської виправна колонія №98, здобувши перемоги у всіх матчах. Друге місце посіла команда в\ч А3730. Третє місце виборола команда в/ч А4127.

1 грудня 2021 року у приміщенні басейну відбулись змагання з плавання, які проводилися на двох дистанціях 50 та 100 метрів вільним стилем. Від кожної команди було заявлено по одному учаснику на дистанції. Загальнокомандні місця визначалися за сумою часу двох плавців.

Найшвидше подолали дві дистанції представники команди в\ч А2375, друге місце посіла команда в\ч А4127 третє місце виборола команда Військової служби правопорядку (с. Цвітоха).

В особистому заліку місця розподілилися наступним чином.

На дистанції 50 метрів вільним стилем переможцем став капітан в\ч 2375 Мельничук Дмитро, друге місце посів солдат Військової служби правопорядку (с.Цвітоха) Сороковий Андрій, третім став лейтенант в\ч А 4127 Цимбалюк Денис.

На дистанції 100 метрів переміг старший прапорщик в\ч А 2375 Грицюк Дмитро,  друге місце виборов старший лейтенант в\ч А4127 Вавілічев Олексій, третє місце посів солдат Військової служби правопорядку (с. Цвітоха) Селецький Ярослав.

Спартакіада організована відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з ШМЦФЗН „Спорт для всіх”.

Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх» Олег Шмельов

0
репостів
0
репостів