Розділ Спорт

Шепетівчани зіграли перші фінальні матчі Кубку Героїв АТО

Автор 05 жовтня 2021, 13:52

Стартувала фінальна частина змагань за Кубок Героїв АТО 2021. Перший матч відбувся 4-го жовтня під Києвом в місті Вишневе на Центральному стадіоні. Матчі фінальної частини також грають на НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі Заспі та в місті Бровари.

За результатами відбіркового етапу визначилися 24 найкращі команди. Вони були розподілені на шість груп. Команди, які посіли перші та другі місця у своїх групах регіональних дивізіонів «ЗАХІД», «СХІД», «ПІВНІЧ», «ПІВДЕНЬ», «ЦЕНТР» та «КИЇВ», розмістилися в групах фінальної частини чемпіонату сіяними.

Склад груп фінальної частини 7-го Кубку Героїв АТО:

  • Група 1: Слов’янськ АТО, Черкаські козаки АТО, Гоща АТО, Президентський полк ЗСУ;
  • Група 2: Тернопіль АТО, Миротворець, Гепард НГУ, Темп ЗСУ;
  • Група 3: Київський Авангард ЗСУ, Кропивницький АТО, Рятувальник ДСНСУ, Звягель АТО;
  • Група 4: Південна Пальміра НГУ, Слобожанщина, Калібр НГУ, SB TEAM ЦУ СБУ;
  • Група 5: Ураган ЗСУ, Волинь АТО, Кривбас АТО, Зіньків АТО;
  • Група 6: Ягуар НГУ, Вознесенськ АТО НГУ, Патріот ЗСУ, Меридіан ЗСУ.

На жаль, у першому своєму поєдинку ФК "Темп" ЗСУ АТО поступився Гепард НГУ з рахунком 0:3. У другому з рахунком 0:2 поступились Тернопіль АТО.

Матч за третє місце та фінальний матч, який визначить володаря Кубка Героїв АТО — 2021 відбудуться 13 жовтня в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. «Бронзовий» матч розпочнеться о 12:00, а фінальний — о 14:00. Там же о 16:00 розпочнеться урочиста церемонія нагородження учасників та переможців.

Наступного дня, 14 жовтня, у День захисників і захисниць України учасники турніру візьмуть участь у Молебні вшанування пам’яті всіх загиблих в російсько-українській війні, який відбудеться о 10:00 біля Михайлівського собору.

Організатором та засновником цього чемпіонату вже сьомий рік поспіль є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці Разом» та за підтримки Міністерства у справах ветеранів України, Футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Варто зазначити, що Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – це єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де участь приймають 100% учасників бойових дій – захисників України. Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2021 рік.

Цього року у чемпіонаті беруть участь рекордна кількість 98 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО/ООС, а це більше трьох тисяч учасників бойових дій – захисників України.

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – це постійно діюча та наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів.

Останнє редагування 05 жовтня 2021, 14:22

Відео

0
репостів
0
репостів