Розділ Спорт

Шепетівські чиновники здобули 3 місце на обласних спортивних змаганнях

Автор 23 серпня 2021, 21:57

Уже майже 20 років поспіль на спартакіаді Хмельницької області серед державних службовців зустрічаються в поєдинку представники державних органів влади з різних куточків Хмельниччини. Команда Шепетівського району теж взяла участь у змаганнях.

21 серпня на стадіоні “Поділля” у обласному центрі понад сотня учасників взяли участь в урочистій церемонії відкриття спартакіади. Упродовж дня вони боролись за звання найспортивнішої команди державних службовців нашого краю.

Для учасників змагань виступив Академічний ансамбль пісні і танцю “Козаки Поділля”, продемонструвавши майстерне виконання танцю з шаблями.

Спартакіада особлива тим, що проводиться не лише серед державних службовців, а й серед посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Після представлення суддівської колегії змагань учасники вирушили на відповідні локації. Змагалися команди у п’яти видах спорту — волейбол, мініфутбол, шашки, шахи та настільний теніс. Команда з мініфутболу посіла ІІІ місце.

Представниці команди Шепетівського району посіли ІІІ місце у змаганнях з шашок (Валентина Грабарчук) та настільного тенісу (Романюк Тетяна). Михайло Левчук отримав ІІІ місце у змаганнях з шашок. Волейболісти Шепетівського району здобули четверте місце.

У загальнокомандному заліку серед команд районних державних адміністрацій та міст обласного значення команда Шепетівської районної державної адміністрації посіла ІІІ місце.

Відповідно до результатів, відбудеться відбір кандидатів для участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

0
репостів
0
репостів