Розділ Спорт

На чемпіонаті України з пара пауерліфтингу краянин виборов дві нагороди

Автор 10 серпня 2021, 17:21

Представляв Хмельниччину наш земляк - 20-річний важкоатлет Назар Макаров, який мешкає у Михайлючці Шепетівського району. Змагання проводились серед спортсменів, які мають порушення опорно-рухового апарату.

З 30 липня по 1 серпня 2021р. в м. Дніпро відбувся Чемпіонат України з Пара Пауерліфтингу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.

Назар отримав перше місце серед юніорів у ваговій категорії до 49 кілограмів, та друге місце серед чоловіків у цій же ваговій категорії з результатом 60 кілограмів.

Змагання проводились Укрцентром «Інваспорт», Українською федерацією спорту осіб з інвалідністю з ураженнями опорно-рухового апарату за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

107 атлетів з 20 регіонів України взяли участь у змаганнях.

Сьогодні голова районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук зустрівся з переможцем Чемпіонат України з Пара Пауерліфтингу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату Макаровим Назаром, та спеціалістом обласного центру «Інваспорт» Віктором Гуменюком.

Анатолій Федорович наголосив, що районна державна адміністрація перебуває в тісній співпраці із тренерами, спортсменами. Він запевнив, що районне керівництво і надалі працюватиме, щоб разом з органами місцевого самоврядування покращувати інфраструтуру, матеріально-технічну базу заради розвитку спорту на Шепетівщині.

Керівник району висловив слова подяки Назару Макарову та Віктору Гуменюку за щоденну кропітку роботу, результатами якої є перші місця на чемпіонаті України та побажав не зупинятися на досягнутому, а й надалі прославляти Шепетівський район, область та Україну на спортивній арені.

Приєднуємось до привітань і бажаємо спортсмену з легкістю здобувати нові спортивні досягнення!

За матеріалами Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів