Розділ Спорт

Молодь грала проти ветеранів у волейбол

Автор sportinshepet.at.ua 01 листопада 2013, 17:04
Кілька тижнів тому  завершився чемпіонат міста Шепетіки з волейболу серед команд шкіл міста. Впевнену перемогу в ньому, не зазнавши жодної поразки, здобула команда НВК№2, тренер Закревський Вячеслав Єдуардович. Також команда провела чимало товаристських зустрічей з іншими юнацькими командами міста, в яких впевнено здобувала перемогу за перемогою. Але 31 жовтня ця переможна серія обірвалася.

За ініціативи Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді та спорту було проведено товаристську зустріч між командою НВК №2 та ветеранами волейболу нашого міста. Захід приурочено 69-ій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. Також хотілося б зазначити, що подібна зустріч в нашому місті, напевне, проводилася вперше. Змагання проводилися в спортзалі НВК№2. Враховуючи товаристський характер зустрічі, вирішено було зіграти всі п’ять партій. Склади команд були наступними. Ветерани: Балабей Б.В., Сасюк В.М., Карагодов В.П., Сливка Ю.Ю., Ільчук Ю.Д., Загоруйко В.П. Середній вік команди 56 років. Склад команди НВК№2: Богомол Ілля, Глушко Юрій, Зубрійчук Микола, Макарчук Денис, Ніколюк Юрій, Яворський Сергій, Портной Богдан. Середній вік команди 15 років.

Зустріч пройшла у цікавій та напруженій боротьбі. Обидві команди, не володіючи достатньою інформацією про суперника, намагалися продемонструвати якнайкраще всі свої здібності, здобути бажані очки і вирватися вперед, захопивши психологічну ініціативу. Так, на майданчику можна було спостерігати відчайдушні підбори, продумані розіграші, стрімкі удари та непробивні блоки. Бувало м’яч подовгу зависав над майданчиком, переходячи від однієї команди до іншої, що викликало гучні аплодисменти у вболівальників.  І хоча в підсумку команда юнаків не здобула жодної перемоги по партіях, але гра, яку вони продемонстрували, залишила в глядачів та їхніх досвідчиних суперників тільки позитивне враження. Для статистики зазначимо, що партії закінчувалися на користь команди ветеранів з наступним рахунком: 23-25, 25-13, 20-25, 20-25, 20-25. Влучний та жвавий коментар одного з юнаків по закінченню зустрічі, який сказав, що їх ще так ніколи не били, може, на мою думку, свідчити тільки про те, що в цієї команди ще все попереду і досвідченим ветеранам не слід розслаблятися, тому що команда НВК№2 засвоїла урок, побачила новий рівень гри якого їй треба намагатися досягнути та вже готується до матчу реваншу.

Команда НВК№2 та організатори заходу щиро дякують команді ветеранів за те, що змогли знайти час та провести дану зустріч.
0
репостів
0
репостів