Розділ Спорт

Шепетівський ФК «Темп» ЗСУ розпочав з перемог 7 сезон Чемпіонату України серед команд Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО 2021

Автор 18 травня 2021, 11:37

У чемпіонаті виступають 98 команд учасників бойових дій, ветеранів російсько-української війни, які у свою чергу поділені на дивізіони за територіальним принципом:  «ЗАХІД»,  «ЦЕНТР»,  «ПІВДЕНЬ»,  «СХІД», «ПІВНІЧ»,  «КИЇВ». 

Матчі проходитимуть щотижня з 10 квітня по 2 жовтня в сорока двох містах України, а це понад 1000 матчів за сезон великого футболу та спортивної реабілітації для більше ніж 3000 захисників України. По чотири кращих команди з шести дивізіонів та загалом 24 кращі команди із 98 учасників групового етапу чемпіонату вийдуть до фінальної частини. Вирішальні матчі відбудуться з 3 по 14 жовтня в місті Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.Команда Шепетівського гарнізону змагається у дивізіоні «Центр».

24 квітня 2021 року  відбувся матч 1 туру ФК «ФОРТЕЦЯ» ЗСУ, м. Кам’янець - Подільський -ФК «Темп» ЗСУ, м. Шепетівка. Перший тайм закінчився за сухої нічиєї 0:0 . На початку другого тайму команда ФК «Темп» ЗСУ, м. Шепетівка повела в рахунку, відзначився Віталій Мельник. Надалі гра проходила за переваги команди Шепетівського гарнізону, так на 71 хвилині гол на свій рахунок записав Самарук Віктор, на 74 -Усик Сергій.  Впевнена перемога  на виїзді з рахунком 0:3.

15 травня 2021 року відбувся матч 2 туру ФК Поділля НГУ, м. Вінниця - ФК «Темп» ЗСУ, м. Шепетівка. Перший тайм закінчився за переваги команди Шепетівського гарнізону 0:2 відзначився Ярмолюк Петро, Самарук Віктор, на 28 та 30 хвилині відповідно. Другий тайм розпочався ФК Поділля НГУ, м. Вінниця зуміла відіграти два м’ячі. Вирішальним стало призначення пенальті у ворота ФК Поділля НГУ, м. Вінниця на 60 хвилині матчу, яке вміло реалізував Ярмолюк Петро, оформивши дубль. Вольова перемога на виїзді 2:3.

Після двох турів команда ФК «Темп» ЗСУ, м. Шепетівка посідає 3 місця в турнірній таблиці дивізіону «Центр», маючи гру у запасі.

Наступний матч «Прикордонник» м. Могилів-Подільський - ФК «Темп» ЗСУ, м. Шепетівка  відбудеться 29-30 травня 2021 року.

Вітаємо команду Шепетівського гарнізону з вдалим стартом та бажаємо здобути право виходу до фінальної частини.

Відрядження команди здійснювалося за рахунок «Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівський міській територіальній громаді на 2021 рік».

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів