Розділ Спорт

Відбувся турнір зі стрітболу

Автор sportinshepet.at.ua 24 вересня 2013, 02:12
В п’ятницю 20 вересня у спортзалі НВК№3 відбулися змагання зі стрітболу, присвячені Дню фізичної культури та спорту.  Змагання виявилися дуже цікавими та мали великий навчальний контекст для її учасників. В турнірі приняли участь 8 команд. Так, поряд з більш досвідечою командою «Ветерани баскет», за перемогу також змагалися зовсім юні спортсмени нашого міста команди: «Срібні вовки», «Ліцеїсти», «Велика різниця», «Вимпел», «СЗОШ№2», «Біла стріла», «Airteam». Незважаючи на різницю і в зрості, і в фізичних якостях, і в досвіді, вони демонстрували велике бажання боротьби в кожному ігровому епізоді.
Команди були поділені на дві підгрупи, в яких за коловою системою визначалися по два учасника фіналу. В фіналі боротьба за перемогу загострилася з новою силою. Команда «Airtеam» вдраматичній зустрічі поступилася в одне очко команді «Велика різниця» і для продовження боротьби мусила перемагати команду «Ветерани баскет». Гра між ними, як здавалося усім глядачам, проходила за солідної переваги в декілька очок більш досвідченої команди. Але буквально на останніх секундах гри граці«Airtеam» дальніми кидками з-за трьохочкової зони спочатку змогли скоротити відставання, а потім взагалі вибороти перемогу. Це, як в підсумку виявилося, забезпечило їм друге місце. Перемогу, за додатковими показниками (краща різниця забитих та пропущених м’ячів), все ж таки виборола команда«Ветерани баскет», третє місце посіла команда «Велика різниця».

Команди нагороджені грамотами відділу, команда-переможець виборола кубок.

Також був проведений конкурс на кращого снайпера. Перемогу у конкурсі здобував той, хто найбільше раз влучить у кільце з 10 спроб з-за трьохочкової зони. Кращим став гравець команди «Airtеam» Портной Богдан. Нагороджений баскетбольним м’ячем та грамотою.

Змагання організовано спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

Організатори дякують НВК№3 за надане приміщення для проведення заходу та висловлюють вдячність суддівській колегії у складі тренерів ДЮСШ Григорчуку Василю та Гудимі Віталію за відмінне суддівство.
Останнє редагування 24 вересня 2013, 02:15
0
репостів
0
репостів